top of page

Hypnos - Centar za medicinu spavanja i ambulanta za otorinolaringologiju

Centar za medicinu spavanja i otorinolaringologiju

Centar za medicinu spavanja i ambulanta za otorinolaringologiju "Hypnos" pod vodstvom Prof. dr. sc. Gorana Račića brzo i jednostavno može riješiti vaše probleme vezane za medicinu spavanja.

Dugogodišnje iskustvo i rad na mjestu predstojnika ORL klinike KBC Split i suosnivača Laboratorija za medicinu spavanja pri Medicinskom fakultetu Split i KBC Split, Prof. dr. sc. Goran Račić dr. med., otorinolaringolog i certificirani somnolog i njegov tim osigurat će vam brzu i stručnu pomoć iz navedenih područja. 


Hrkanje i apneja (prekid disanja tijekom spavanja) česta su pojava u odraslih, ali i djece. Apneja može biti razlog nemirnog spavanja, cjelodnevnog umora, razdražljivosti, dnevne pospanosti, prometnih nesreća, kao i povišenog krvnog tlaka, dijabetesa i mnogih drugih bolesti. Dijagnoza se lako postavlja temeljem intervjua, i cjelonoćnim snimanjem u poliklinici "Hypnos", odnosno kod svoje kuće.


Bolovi i svrbež uha, oslabljen sluh, upale uha, vrtoglavice, otežano disanje kroz nos i nosna alergija, upale sinusa, promuklost, otežano gutanje i bolovi grla samo su neke od smetnji koje jednostavno možemo ukloniti. Pored toga radimo korekcije uški, nosne pregrade i nosa.


Za više informacija obratite nam se s povjerenjem!

bottom of page